Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

BioBrill ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítő 1 liter
BioBrill ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítő 1 liter
4 630 Ft

BioBrill ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítő 1 liter

 • Valódi ÖKO termék kompromisszumok nélkül.
 • Szulfátmentes
 • Vegán
 • ÖKO flakonban
 • Biológiailag lebomló
 • Növényi alapanyagokból
 • Színezékmentes
 • Tartósítószer-mentes
 • Méreganyagmentes
 • Éter- és benzolmentes
 • Bőrkímélő összetétel
4 630 Ft
Részletek
BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítő
Óvja családját és környezetét a természetes anyagokból készült BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítővel!

A BioBrill® ÖKO Gépi Mosogató és Öblítő egyben egy különleges készítmény. Közel semleges pH mellett hatékonyan oldja a zsírt, ugyanakkor nem okoz hosszútávon sem üvegkorróziót. Nagy előnye még, hogy folyadék, így nem alakulhat ki dugulás a mosogatószer miatt. A mosogatógép szagtalan és tiszta marad mosogatás után. A mosogatáshoz nem kell külön öblítőt vásárolni, hiszen ezt a terméket lehet az öblítő részbe is tölteni. A mosogatás végeredménye tökéletesen cseppmentes lesz. Fontos azonban megemlíteni, hogy a mosogatógépben a vízlágyítót sóval fel kell mindig tölteni. Ehhez lehet nyugodtan közönséges, de nem jódozott tengeri sót alkalmazni.

Használati utasítás Figyelem! Figyelmeztetés: Gépi mosogatáshoz a tisztítószer- és az öblítő adagolót is a BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítővel kell feltölteni. A mosogatószert a tisztítószer adagolóban a jelölésig kell tölteni, majd rázárni a fedelét. A mosogatást 55 – 60 °C-on érdemes végezni, de lehet ennél alacsonyabb hőmérsékleten is. Nagyon fontos! A vízlágyító só adagolója legyen mindig feltöltve, nem jódozott tengeri konyhasóval. Így biztonsággal használható és nem károsodik a készülék. Tehát, amikor a mosogatógép jelzi a sóhiányt, azonnal fel kell az adagolóját tölteni.

Semmilyen állati eredetű származékot nem tartalmaz, illetve állatkísérleteket sem végeztünk a termék fejlesztésekor. Továbbá minden káros anyagtól mentes.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.
Eltartható: Napfénytől védett, száraz helyen, +5 és +30°C között!, a flakonon jelzett időpontig.
Kiszerelés: 1000 ml
pH 6,5

Biztonsági figyelmeztetés
Biztonsági figyelmeztetés - felkiáltójel

A figyelmeztető mondatok
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
EUH 208 α-amiláz-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.GREEN PLASTIC flakon
Egy új generációs csomagolóanyag, ami nagymértékben hozzájárul a légkörben lévő széndioxid csökkentéséhez, hiszen nem tartalmaz semmilyen fosszilis, azaz kőolaj vagy földgáz származékokat. 100%-ban növényi eredetű, tartós, vegyszerálló műanyag, amiben tisztítószereket biztonságban lehet tárolni. Használat után szokásos módon újrahasznosítható.
Adatok
Cikkszám
biobrill_3