Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

Fruit Tablets Ashwagandha (130db)
Fruit Tablets Ashwagandha (130db)
6 845 Ft

Fruit Tablets Ashwagandha (130db)

Fruit Tablets Ashwagandha (130db)
Fruit Tablets Ashwagandha (130db)
Fruit Tablets Ashwagandha (130db)

Élvezd a finom áfonyás ízt és tapasztalad meg az ashwagandha gyógynövény erejét. A Vitaking Fruit Tablets Ashwagandha gyümölcszselé tabletta természetes gyümölcsökből (alma, áfonya) és ashwagandha gyógynövényből készült, tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, vagy genetikailag módosított összetevőket (zselésítő: pektin) Innovatív megoldásunkkal az étrend-kiegészítők fogyasztása végre finom és egyben egészséges élvezetté válik.

 

A tabletták gyümölcslé-koncentrátumból, gyümölcspüréből és pektinből készülnek. Termékeinkre jellemző a magas gyümölcstartalom. A gondos sűrítési folyamat biztosítja a jellegzetes gyümölcsös ízt és a lágy harapást.

6 845 Ft
Részletek

Aswagandha + gyümölcskoncentrátum

A Vitaking Fruit Tablets Ashwagandha természetes gyümölcsökből (alma, áfonya) és gyógynövényből készült tartósítószer valamint hozzáadott cukor nélkül. A Fruit tablets-ek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, vagy genetikailag módosított összetevőket.

 

Ez a növény az Ayurveda egyik legfontosabb gyógynövénye. Egyéb elnevezései: ayurvédikus ginzeng, álombogyó, téli cseresznye, Withania somnifera. Napjainkban egyre népszerűbb növény. A jelenlegi rohanó, felgyorsult világban nem mindig egyszerű elkerülni stresszt, a fenntartani jó hangulatunkat és energiaszintünket.

 

Segít megőrizni a fizikai és szellemi képességeket gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén.

Támogatja a mentális és idegfeszültségek, valamint a szorongás periódusait.

Hozzájárul az érzelmi egyensúlyhoz és az általános jóléthez.

Hatóanyagok 1 gyümölcszselé tablettában Mennyiség NRV%

Ashwagandha gyökér por 150 mg **%

NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára

**%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

Gyümölcskoncentrátum: (almalé koncentrátum,almapüré koncentrátum, áfonyapüré), ashwagandha (Withania somnifera) gyökér por, citromlé koncentrátum, zselésítő anyag: pektin, rizsliszt, fekete sárgarépalé koncentrátum, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: kálium-tartarátok, növényi zsír (kókusz, repce), fényező anyag: karnaubaviasz

Adatok
Cikkszám
Vk550