Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

Fruit Tablets Vas (130db)
Fruit Tablets Vas (130db)
6 775 Ft

Fruit Tablets Vas (130db)

Fruit Tablets Vas (130db)
Fruit Tablets Vas (130db)
Fruit Tablets Vas (130db)

Finom, ízletes, gyümölcsös vaspótlás! A Vitaking Fruit Tablets Vas természetes gyümölcsökből (alma, feketeribizli) készült, tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül. Fruit Tablets termékcsaládunk végre véget vet a gumicukrok és a kétes eredetű zselatin termékek korának. Innovatív megoldásunkkal az étrend-kiegészítők fogyasztása végre finom és egyben egészséges élvezetté válik.

6 775 Ft
Részletek

Gyümölcskoncentrátum vassal
A Vitaking Fruit Tablets Vas természetes gyümölcsökből (alma, feketeribizli), tartósítószer valamint hozzáadott cukor nélkül. A Fruit tablets-ek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, vagy genetikailag módosított összetevőket.

Igazán finom, ízletes formája a vas-pótlásnak. Gyerekeknek és felnőtteknek is kiváló. Fruit Tablets termékcsaládunk végre véget vet a gumicukrok és a kétes eredetű zselatin termékek korának. Innovatív megoldásunkkal az étrend-kiegészítők fogyasztása végre finom és egyben egészséges élvezetté válik.

A vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál szellemi működés fenntartásához. A vas részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.

Fruit Tablets Vas hatóanyag tartalom:
Hatóanyagok 3 gyümölcszselé tablettában Mennyiség NRV%
Vas 6 mg 42,86%
NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára
**%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva
Összetétele:
Gyümölcskoncentrátum: (almalé koncentrátum, almapüré koncentrátum, feketeribizli püré), zselésítő anyag: pektin, citromlé koncentrátum, aroma, citrus rost, vas(II)-laktát, növényi zsír (kókusz, repce), fényező anyag: karnaubaviasz

Napi ajánlott mennyiség: 3 gyümölcszselé tabletta
A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

Adatok
Cikkszám
Vk549