Gyula, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36205949805

Tupperware Aloha Tál 7,5l
Tupperware Aloha Tál 7,5l
16 770 Ft

Tupperware Aloha Tál 7,5l

A Tupperware Aloha család tagjai, ételeink megfelelő , biztonságos tálalását, tárolását biztosítják számunkra. Különböző méretüknek, és formájuknak köszönhetően , levesek, készételek, desszertek , saláták tárolásra és tálalására is alkalmasak. Tupperware Aloha tálakat az év bármely napján, bármilyen évszakban használni lehet. Az Aloha család tagjai, ételeink megfelelő, biztonságos tálalását, tárolását biztosítják számunkra. Különböző méretüknek, és formájuknak köszönhetően, levesek, készételek, desszertek, saláták tárolásra és tálalására is alkalmasak.

16 770 Ft
Részletek

A Tupperware Aloha család tagjai, ételeink megfelelő , biztonságos tálalását, tárolását biztosítják számunkra…Különböző méretüknek, és formájuknak köszönhetően , levesek, készételek, desszertek , saláták tároláásra és tálalására is alkalmasak…
Tökéletes Tálalást biztosítanak , egy szuper Kerti Party kivitelezéséhez…
Tisztítás: Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Adatok
Cikkszám
tp13
Kiegészítő termékek