Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

Tupperware Mini Éléstár III. generáció
Tupperware Mini Éléstár III. generáció
10 450 Ft

Tupperware Mini Éléstár III. generáció

Tupperware Mini Éléstár III. generáció
Tupperware Mini Éléstár III. generáció
Tupperware Mini Éléstár III. generáció
Tupperware éléstár a legideálisabb a sajt megfelelő tárolására. Hiszen a megfelelő klímát teremti a benne lévő sajtoknak, ezáltal sokkalta tovább bírják a kedvenceink. De nem csak sajt tárolására alkalmas, de még szalámik, kolbászok is el helyezhetőek benne
Előfordulhat, hogy a keresett termék (pl. új akciós) még nem érkezett meg, vagy éppen elfogyott. A szállítási határidő 1-15 munkanap között változhat a saját és a képviselet készlete alapján! Nem tudjuk követni a bolti készlet folyamatos változását... Ha születésnapra, esküvőre, házavatóra vagy karácsonyra szeretné ajándékba, egy gyors egyeztetést követően biztosan találunk megoldást :)
10 450 Ft
Részletek

Tupperware Mini éléstár

Kiválóan alkalmas felvágottak, sajtok, sütemények tárolására. Különleges technológiájának köszönhetően a bele helyezett termékek sokáig nem penészednek, vizesednek vagy száradnak ki.
Olyan mintha lélegezne, mindig optimális a páratartalom. Így az élelmiszerek tovább eltarthatóak.
Tárolhatunk benne akár érlelt sajtot is, mert  a szagokat hatékonyan bent tartja. Sőt, egyszerre különböző típusú sajtokat is egymás mellé tehetünk.
A CondensControll rácsot egy vékony hártya borítja, ez a lelke az egész terméknek, vigyázzunk rá! Mosogatásnál vegyük ki a tetőből, maximum öblítsük el langyos vízzel, mosogatógépbe ezt a részt nem lehet betenni!

Tipp:

Amennyiben étkezéshez előveszi a hűtőből az éléstárat elképzelhető, hogy rövid idő múlva páracseppek gyűlnek össze belül a tetején. A tetőt, mielőtt újra visszatenné a hűtőszekrénybe, célszerű papírtörlővel szárazra törölni.
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

 

Adatok
Cikkszám
tp15
Kiegészítő termékek