Gyula, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36205949805

Tupperware Tálaló Mester 2,9L

Tupperware Tálaló Mester 2,9L
Tupperware Tálaló Mester 2,9L
Tupperware Tálaló Mester 2,9L

A Tupperware Tálalómester kompakt szűrő, tálaló- és főzőedény. A fedővel zárható edény alkalmas fagyasztott ételek felengedésére, lecsöpögtetésére, forrázásra, főzésre, melegen- és hidegen tartásra és tálalásra. Mindez a szűrő segítségével történik, amely úgy helyezhető az edénybe, hogy alatta fél liter mennyiségű folyadék gyűlhet össze.
Az edény felülete granulált a biztonságos fogás érdekében. A tető kialakításából adódóan a lecsapódott víz az edény szélén folyik le. Nemcsak készételek melegen tartására, hanem fagyasztott ételek, hús, hal, zöldség, gyümölcs kímélő felolvasztására is kiváló.
Fagyasztott élelmiszerek zárt edényben való lassú és kíméletes felolvasztása lehetővé teszi, hogy a fontos vitaminok és ásványi anyagok az ételben maradjanak. A felolvadt étel nem a saját levében áll, hanem a rácson át az alsó átlátszó edényben gyűlik össze a lé.
Gyümölcs felolvasztásakor az értékes gyümölcslé nem veszik kárba, az a későbbiekben felhasználható.

7 390 Ft
Részletek

Tökéletes egészséges ételek készítéséhez, párolásához, főzéséhez és tálalásához, minimális erőfeszítéssel, szétfőzés nélkül.

HASZNÁLAT:

Zöldségköret - főtt zöld zöldségek tökéletesen tálalva - vedd le a tűzről, amíg még ropogósak, és szűrd le a szűrőbetéttel.
Rakj a Tálalómesterbe forró vizet, és takard le - nem fog túlfőni, miközben meleg marad.
Tökéletes tészta - főzd meg a tésztát forró vízben a Tálalómesterben, majd szűrd le, öntsd rá a szószt és tálalhatod is, mindezt egy edényben.
Szezonális gyümölcs - öblítsd le a gyümölcsöket a szűrőedényben. Rakd a jéggel megtöltött tálba, hogy hideg és ízletesmaradjon.
Olvadt vaj vagy csokoládé - tedd a csokoládét vagy a vajat egy csészében a forró vízzel megtöltött Tálalómester szűrőjébe, és takard le.
Folytasd az előkészületeket, amíg megolvad.
Joghurt - használd a Tálalómester meleg vízfürdőjét joghurt készítéséhez.

PANÍROZÁS A TÁLALÓMESTERBEN!

Ez a nagy öblös edény, ami sok oldalú, igazán jól kihasználható panírozásra is!
A panírozás hallatán minél előbb szeretnénk a végére érni!,
Neki fogunk, lisztesek, tojásosak vagyunk, és ezt szeretnénk kihagyni, bevállaljuk mert tudjuk a rántott karfiolnál, gombánál, cukkininál nincs finomabb, a maga kategóriájában! Amikor munka után haza érünk, és pillanatok alatt szeretnénk valamilyen rántott finomságot enni,
nem hiszem hogy a mértani pontosságú 100- 110 % -ban lefedett bevont, más fél órát szuszakoló panírozást akarjuk tökélyre vinni - mert nem! Inkább a praktikusság a célszerűség és a haladás melyek fontos szempontok! Tehát ha valaki neki buzdul a képek láttán ezt azért vegye számításba!
Ahányszor részese voltam ennek a gyors panírozási megoldásnak! A fogyasztásnál sose tapasztaltam hogy ez miatt némi zúgolódás volt, hogy mennyire volt 100 % -osan tökéletes a „ lefedettség”, kellően bevonta-e a paní! A fogyasztási mutatók meggyőztek a megoldás helyességéről!
A munkamenet általában: 
Tálalómesterben megpároltuk a karfiolt sós vízben. Ez szintén ízlés kérdése, én nem párolom a karfiolt egy ideje, nyersen lisztezem, és a forró olajban, ha nem ökölnyi nagyságú rózsákat sütünk bőven meg tud puhulni! Ki hogy szereti! Lényeg az hogy ebben az edényben a tésztához hasonlóan a párolást is megoldhatjuk karfiol esetén! 
Majd szárazra töröltük a az edényt és belekerült a karfiol, és a liszt,amit ha lisztszórónk van, még hatékonyabban tudunk vele dolgozni! Ilyenkor már nincs szükség a szűrő betétre!Tetőt rá óvatosan megfordítjuk fejjel lefelé majd vissza, hogy a liszt jól átjárja bevonja a zöldséget!
Összeforgatás után a tetejére 2 tojást, ezzel ugyan így járunk el! 
Ajánlom a tojást tegyük MIX-FIX család bármelyikébe, mert a fehérje és a sárgája összerázva, együtt sokkal hígabb és egyenletesebben vonja be a karfiolt, gombát, amit épp panírozunk, és mivel a mix-fix edénycsaládba a tojás egyneművé válik a rázás során, nem húzgáljuk a fehérjét erre arra!!
Legvégül a zsemlemorzsát szórjuk rá; tetőt rá, és óvatosan forgassuk meg az edénybe!
Csuda gyorsan kész lesz, és tiszta marad a kéz!
Wokban  is kisüthetjük! Abban kevesebb olajat használunk!
Még melegen tálaljuk, és hamarosan hűlt helyét találjuk!  :) 

Adatok
Cikkszám
tp10
Kiegészítő termékek