Gyula, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36205949805

Tupperware Új Generációs IQ edények 1db
Tupperware Új Generációs IQ edények 1db
8 820 Ft

Tupperware Új Generációs IQ edények 1db

Tupperware Új Generációs IQ edények 1db
Tupperware Új Generációs IQ edények 1db
Tupperware Új Generációs IQ edények 1db
Tupperware Új Generációs IQ edények 1db
Tupperware Új Generációs IQ edények 1db
Tupperware Új Generációs IQ edények 1db

A Tupperware IQ edényekben tárolt zöldségek és gyümölcsök akár kétszer hosszabb ideig őrzik meg frissességüket!
Az edények alján páragyűjtő rekeszek találhatóak, hogy az esetleges víz ott gyűljön össze, és az étel ne abban álljon. A tetőn található tolószelep úgy állítható, hogy a benne tárolt gyümölcsök és zöldségek számára a legmegfelelőbb oxigén szintet biztosítsa.
Az edényen található piktogramok segítséget nyújtanak abban, hogyan állítsuk be a szelepet a különböző zöldségek, gyümölcsök esetén.
Az edények jól igazodnak a legtöbb gyümölcs, és zöldség méretéhez. Helykihasználásuk is nagyon jó, hiszen egymásra helyezhetjük őket, úgy is tökéletesen szellőznek. Ha nem használjuk tegyük őket egymásba, így kisebb helyet foglalnak.

 

 

 

8 820 Ft
Részletek

Cselekedj helyesen, pazarolj kevesebb ételt!

Ne keress tovább, ezen a tárolón megtalálod hogyan tartsd el hosszabb ideig a zöldségeket és gyümölcsöket!

AZ IQ EDÉNYEK AKÁR 3 HÉTTEL meghosszabbítják a gyümölcs és zöldség lejárati idejét. A szabadalmaztatott ACE háromfázisú szellőzőrendszer szabályozza a légáramlást a tartály belsejében, különféle beállításokkal a különböző gyümölcsök és zöldségek számára.
* Az IQ Edények hűtőben való tárolás esetén 4-6 C-on.

Használj kevesebbet és használd egy életen át!

Gyümölcsök és zöldségek tárolása hosszabb ideig!

Vásárláshoz vigyük magunkkal az Új Generációs IQ edényeket!

Mintha a kertből szedted volna
Felejtsd el a kidobott zöldséget, gyümölcsöt amit nem ettél meg időben!
Vásárolj és tárolj többet a forradalmi Új Generációs IQ Edényekben!

Az állítható szeleppel szabályozható a levegő áramlása és ideális klímát teremt.

 

  • Ne aggódj, az oldalmatricák segítenek az eligazodásban!

Teremtsd meg gyümölcseidnek és zöldségeidnek az ideális környezetet, hogy azok minél tovább frissek és zamatosak maradjanak!
Az egyedülálló IQ termékek segítenek szabályozni az edényekben lévő levegőt. Egyensúlyban tartja az oxigén és szén-dioxid ki-és beáramlását az edénybe, ezáltal megteremti az adott zöldség tárolásához legideálisabb környezetet. Így lesz hosszan tartóan friss a benne tárolt élelmiszer. 
Az IQ edényt a normál hűtő alsó szakaszába célszerű behelyezni! 
A hosszú távú sikeres használat érekében tartsuk pára mentesen a tárolt zöldséget, vagy gyümölcsöt; igény szerint naponta- 2 naponta papírtörlővel töröljük szárazra az edény belső felét, ez a tetőre is vonatkozik! Az edény oldalán található piktogramok útmutatást adnak abban hogy bizonyos élelmiszerek tárolásakor mennyi levegőt engedjünk be, avagy tartsuk a szeleppel teljesen lezárva!

A részletek szakértője
Minden részletét úgy tervezték, hogy olyan praktikus legyen, mint okos — az ikonok, amelyek megmondják, mit kell beletenni és mennyi levegőre van szüksége.

Az állítható szeleppel szabályozható a levegő áramlása és ideális klímát nyújt.

Most még megőriztehti az évszak friss termékeit! Az Új Generációs IQ tároló dobozok jobb levegőáramlást és fejlett nedvességvédelmet biztosítanak. A tárolási grafikon áthelyezésre került a könnyebb megtekintés érdekében, míg a jobb szellőztető rendszer egyszerűen nyitott tömítésre vált. Az új, moduláris méretek rugalmasságot és több lehetőséget kölcsönöznek a helytakarékosság érdekében.

A 800 ml-es alacsony IQ mérete és kapacitása tökéletesen alkalmas például friss fűszernövények, babok, cseresznye paradicsom, bogyós gyümölcsök, cseresznye tárolására.

Az alacsony téglalap alakú Ventsmart mérete és 1,8 literes kapacitása kiválóan alkalmas a kelbimbók, spárga, friss fűszernövények, bab, zöldhagyma, cseresznye tárolására.

1,8 L magas Ventsmart mérete és kapacitása tökéletes például: gomba, csemegekukorica, szőlő, cseresznye, füge tárolására.

A 4,4 literes kapacitás tökéletes méret karfiol, brokkoli, cukkini, paprika, saláta, articsóka, nagyobb mennyiségű gyümölcs tárolására.

Tisztítási útmutató

  • Mindig mosd el az új terméket az első használat előtt!
  • Mosogasd el meleg, mosószeres vízzel, és öblítsd el alaposan!
Adatok
Cikkszám
tp3
Kiegészítő termékek