Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

Tupperware Új Generációs Kelesztőtál 6L
Tupperware Új Generációs Kelesztőtál 6L
14 240 Ft

Tupperware Új Generációs Kelesztőtál 6L

Tupperware Új generációs kelesztő tál 6 l

Kelt tészták kelesztésére készült, de ideális tároló és frissen tartó is. Teteje légmentesen záródik.
Tehetünk bele frissen tartásra salátákat, hidegkonyhai készítményeket, zöldségeket és gyümölcsöket is.

Használható: gyúrás, keverés, habverés, pácolás, szűrés, tárolás, kelesztés

Jellemzők:

- A Fröcsi tetőt a KonyhaGyöngye Pro termékkel kombinálhatjuk
- Egyedi peremkialakítás, ergonomikus használat
- A tálak belsejében jelzések találhatóak a méréshez
- A különböző méretű tálak tökéletesen egymásba illeszkednek, így kisebb helyen tárolhatóak
- A külön megvásárolható, szűrőbetéttel ellátott Fröcsi tető 3 tálhoz illeszkedik: 3,5 l-es, 2 l-es, 1 l-es

Használat

Kelesztés: Ha összekeverted a tésztát, helyezd rá a kerek tetőt a tálra, és nyomd le körbe-körbe a tető szélét. Nem szabad légteleníteni a tálat. Sok esetben egy kis idő elteltével a tető púposodni kezd, majd egy pukkanással kinyílik.
Frissen tartáshoz: A tető lezárása után nyomd be óvatosan a tető közepét és a tetőn található kis fület felemelve ereszd ki a levegőt a tálból, majd zárd vissza. Így légmentesítetted az edényt.

 

 

Előfordulhat, hogy a keresett termék (pl. új akciós) még nem érkezett meg, vagy éppen elfogyott. A szállítási határidő 1-15 munkanap között változhat a saját és a képviselet készlete alapján! Nem tudjuk követni a bolti készlet folyamatos változását... Ha születésnapra, esküvőre, házavatóra vagy karácsonyra szeretné ajándékba, egy gyors egyeztetést követően biztosan találunk megoldást :)

14 240 Ft
Részletek

A kelesztő edények használatához szeretnék néhány hasznos tanácsot adni.

Az edény nem törékeny, kiváló minőségű műanyagból készült. Mínusz 45° és plusz 90°C közötti hőmérsékleten használható károsodás nélkül. Tökéletesen alkalmas kelt tészta gyors elkészítéshez.

  •  A tésztához szükséges alapanyagokat. langyos állapotban az edénybe tesszük, az élesztőt felfuttatjuk és szintén az edénybe öntjük. (Ha élesztőport használunk, azt közvetlenül a liszthez adjuk.)
  •   Annyi folyadékkal – ez általában tej – keverjük össze, hogy a tészta az edény alján ne maradjon lisztes.
  •   A tésztát kidolgozni nem kell! Elég a keverőlapáttal összekeverni.
  •   Lezárom az edény tetejét – de nem légtelenítem! Gyorsíthatom a kelesztés folyamát, hogy az edényt meleg helyre teszem.
  •   A teteje púposodni kezd, majd 5-10-15 perc elteltével pukkanó hanggal vagy a nélkül ledobja a tetejét. Ha ez nem történne meg 20 perc után, vegyük le a tetőt róla, mert a tészta így is megkelt. Ne várjuk, hogy az edényben lévő tészta kidagadjon az edényből, hisz szinte ugyan olyan állagú marad, mint amikor összekevertük, csak megkel. Majd akkor fog megdagadni a tésztánk, ha beledobjuk pl. a fánkot forró olajba, betesszük pl. a kakaós csigát a forró sütőbe, ill. ha várunk vele pár percet – de ez nem szükséges.
  •   Edényünk nem csak gyors kelesztésre, hanem élelmiszerek frissen tartására is tökéletesen alkalmas. Ebben az esetben azonban fontos és elengedhetetlen a légtelenítés! Így csepp- és légmentesen záró frissen tartó tálat kapunk. Ebben tudunk könnyen romló élelmiszereket, zöldségeket hűtőszekrényben bosszú ideig frissen tartani. 
  •   A folyékony ételek, levesek szállítását is megkönnyíti, hisz a csepp és légmentesen záró tető – az edény felborulása esetén is – megakadályozza, hogy a benne levő folyadék az edényből kiboruljon. 
  •   A tálban bármilyen jól bevált, saját kelt tészta recept elkészíthető. A tál használatához kívánunk még ötleteket adni az alábbi receptekkel.
Adatok
Cikkszám
tp14
Kiegészítő termékek