Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

F-vitamin 10 ml
F-vitamin 10 ml
1 935 Ft

F-vitamin 10 ml

Segítségével csodássá varázsolhatod a bőröd és a hajad. Kiváló ráncfeltöltő és sebgyógyító hatású. Megelőzi a bőr kipirosodását és a pattanások kialakulását.

1 935 Ft
Részletek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:

 AZONOSÍTÁS

INCI: Linoleic Acid, Linolenic Acid
CAS: 60-33-3, 463-40-1
EINECS: 200-470-9, 207-334-8

 

 HATÁSA ÉS FELHASZNÁLÁSA

  • Esszenciális zsírsavakból áll, melyek a szervezet építőkövei.

  • Sebgyógyító

  • Ráncfeltöltő

  • Segíti a haj növekedését.

  • Megfékezi a haj töredezését.

  • Csillogóvá teszi a hajkoronát.

 

Az F-vitamin hatékonyan csökkenti a pattanások kialakulásának kockázatát. Ez a vitamin két zsírsavból áll; a linolsavból és a linolénsavból. A linolsav tekinthető a legteljesebb zsírsavnak. A szervezet nem képes előállítani az esszenciális zsírsavakat, így azt élelmiszerrel az emésztőrendszer útján, vagy kozmetikumokkal bőrön keresztül tudod pótolni. Most a külsőleges használatáról lesz szó. A zsírsavak elsődleges funkciója hogy javítsák a károsodott szöveteket és újakat hozzanak létre. Az F-vitamin elősegíti a sebgyógyulást, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat a bőrben, ezáltal segít a méregtelenítésben, ami egészségesebbé teszi a bőrt és a haj is gyorsabban fog tőle nőni. Segíti a herpesz és az apróbb sebek gyógyulását. Az F-vitamin hatékonyan segít helyreállítani a bőr szarurétegét és varázslatos módon hat a víz- és zsírhiányos bőrre. Megújítja a száraz, érzékeny és pikkelyes bőrt, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően megelőzi a pattanások kialakulását és a bőr pirosságát.

Jótékonyan hat a hajszálakra az F-vitamin, revitalizálja, kondicionálja a hajkoronát, selyemfényűvé és egészségessé teszi. Megállítja a haj töredezését és méregteleníti a fejbőrt, így segítve a hatóanyagok felszívódását.

Az F-vitamin, mint esszenciális zsírsav segít az antioxidánsoknak mélyebbre hatolni a bőrben, hogy ott fejthessék ki a hatásukat, ahol igazán szükség van rájuk. Így nem a ráncok felülete lesz kezelve, hanem alulról lesz alátámasztva a bőr.

 


Ajánlott adagolása a késztermék tömegére vonatkoztatva: 0,5-3,0%
Alkalmazási pH-tartomány: 3,0-10,0
Oldhatóság: olajban oldódó

Adatok
Cikkszám
hu125
Kiegészítő termékek