Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

Kecsketejpor 100 gramm
Kecsketejpor 100 gramm
1 710 Ft

Kecsketejpor 100 gramm

Kozmetikai alapanyag. Gazdag ásványi anyagokban, proteinben és számos vitaminban (A,D, E, K, B1, B2, B5). Kiváló alapanyaga lehet natúrkozmetikumoknak, szappanoknak, fürdősóknak és fürdőbombáknak. Táplálja, hidratálja a bőrt, gyulladáscsökkentő, kifejezetten hatékony száraz, ekcémás és idősödő bőr esetén.

1 710 Ft
Részletek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:

 ADATOK:

INCI: CAPRAE LAC POWDER

NEM ÉLELMISZER!

 

 SZÁRMAZÁSI HELY: Hollandia

 

 

JAVASOLT ADAGOLÁS:

Javasolt higítási arány: 1 rész kecsketejpor : 7 rész folyadék (víz) 

Szappan készítésénél hígított állapotban javasolt használata. Ha a pudingosodás során használjuk a kecsketejport, ez esetben1 kg-nyi szappanmasszához kb 1-2 evőkanál kecsketejport javasolt adagolni.

 

 FELHASZNÁLÁSA:

"Tejszappanok: Tejporos módszer

A zsiradék- és olajmennyiség alapján számítsuk ki a nátrium-hidroxid-granulátum és a víz szükséges mennyiségét. A zsírtartalom kiszámításakor a hozzáadandó tej mennyiségét hagyjuk figyelmen kívül, mert a tej zsírtartalma elhanyagolható. A számított vízmennyiséget csökkentsük 100 g-mal. Ezt a 100 g vizet töltsük egy pohárba, adjunk hozzá kb. 25 g tejport és kevergetve oldjuk fel. Az így elkevert sűrített tejet adjuk a kész nyers szappanmasszához, még mielőtt azt a formába öntenénk. A tejszappannál bekövetkezhet a gélállapot. A tejszappant formálás után törülközőbe csomagolva tartsuk melegen."  

Forrás: Anne Schaaf - Szappankészítés lépésről lépésre

 

 TÁROLÁSA: Száraz, hőtől és közvetlen fénytől védett helyen.

Adatok
Cikkszám
hu127
Kiegészítő termékek