Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36205949805, +36704244934

Kollagén növényi 10 ml
Kollagén növényi 10 ml
890 Ft 
837 Ft
6

Kollagén növényi 10 ml

Növényi kollagén / vegetal collagen - jól felszívódó, 100% tisztaságú, természetes, növényi eredetű bőrápoló, ráncfeltöltő anyag. Kiváló és természetes haj-, bőr- és körömápoló. Rugalmassá, struktúrálttá teszi a bőrt. Öregedéslassító, hidratáló. Megtalálható a legtöbb bőr-, köröm- és hajápoló termékben.

890 Ft 
837 Ft
Kedvezmény 6
Megtakarítás 53 Ft
Részletek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:

 AZONOSÍTÁS

INCI: hydrolyzed Collagen

 

 ELŐÁLLÍTÁS

Növényi alapanyagból állítják elő. Alapanyaga az (ausztráliai) akácia levele és gyümölcse, de előállítják búzacsírából és bambuszból is. Tiszta, borostyán színű, jellegzetes karakteres illatú folyadék. Vízben jól oldódik.

 

 FELHASZNÁLÁS

A növényi kollagén kozmetikai termékben hidratáló, öregedésgátló, anti-aging, arc- és testvédő hatása miatt használják. Találkozhatunk vele hajbalzsamokban, hajkondicionálókban is. Krémekbe, kozmetikumokba a termékhez a tápláló vitaminokkal, illattal és a hőérzékeny összetevőkkel együtt az elkészítés folyamatának a legvégén adagoljuk.

Kozmetikai termékekben az ajánlott felhasználás: 3-5 %

Ph: 4.0-5.0

 

 HATÁS

A bőrben az évek számának előrehaladtával a kollagénrostok egyre merevebbek lesznek, jelentősen csökken rugalmasságuk. A kollagén hiánya miatt csökken a rostok vízmegkötő képessége. Leginkább észrevehető ez a szem és száj környékén, ahol előbb apró ráncok keletkeznek, majd szép lassan mélyülnek el. A bőrt alátámasztó rostok a növényi kollagén hatására jobban strukturáltakká válnak, jobb, erősebb, hidratáltabb struktúrát nyernek. Szebbé válik az arckontúr, megszűnik a bőr petyhüdtsége, fáradtsága. A száraz, érett bőrt védi a környezeti hatásoktól. Jelentős vízmegkötő képessége miatt a bőr sima, telt és rugalmas lesz. Erősíti a hajat és körmöket is. Öregedés lassító, ráncfeltöltő, hegesedés és bőrcsík halványító. A kollagént a kozmetikai műtétek során széles körben alkalmazzák, égési sebesültek esetében, de csontok regenerálásához, sebészeti beavatkozások során is használják.

 

 TÁROLÁS

Fagyveszélyes! Fagymentes helyen tárolandó. Tárolási hőmérséklet: +10 és + 40 °C között.

Hidegben tárolva pehelyszerű kicsapódás előfordulhat, ami melegítés hatására megszűnik, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Adatok
Cikkszám
hu131
Kiegészítő termékek