Gyula, Békés, Békéscsaba és környékén a kiszállítás minden héten csütörtökön 16:30 után történik

Kérdése van? Hívjon minket! +36704244934, +36205949805

Blog

Halloween-i szappan móka

2022.09.27 11:40
Halloween-i szappan móka

Készülj velünk a Halloween-re! Lepd meg szeretteidet mókás halloween-i szappannal. Elkészítése a legkisebbek számára sem jelenthet akadályt, hiszen a Melt&Pour szappanalapokkal gyerekjáték a szappankészítés.

Készülj velünk a Halloween-re!

Lepd meg szeretteidet mókás halloween-i szappannal. Elkészítése a legkisebbek számára sem jelenthet akadályt, hiszen a Melt&Pour szappanalapokkal gyerekjáték a szappankészítés.

 

Szükséged lesz:

 

  • Melt&Pour szappanalapra
  • egy lábasra, vagy edényre
  • keverőkanálra, vagy szilikon spatulára
  • szappanszínezőre
  • illatolajra 
Elkészítése:

 

1.Lépés:

Minden művelet első szakasza a megfelelő fertőtlenítés és a munkaeszközök előkészítése. A konyhapultot, vagy asztalt tegyük szabaddá és vegyünk elő egy lábast, vagy edényt, egy keverőkanalat, egy vágódeszkát, egy kést, valamint készítsük elő a szappanszínezéke(ke)t, és az illatolaj(ok)at.

2. Lépés:

A szappanalapot vegyük ki a dobozából és szeletellük fel kis kockákra. Tegyük a lábasba és kezdjük el lassú tűzön melegíteni 50-60 C°-ra.

3. Lépés:

Mikor teljesen elolvadt, vegyük le a tűzről és tetszés szerint illatosítsuk illatolajjal, valamint színezzük szappanszínezékkel, majd jól keverjük el. Bánjunk csínján az adalékanyagokkal, ugyanis egyes színezékek például erősen pigmentáltak, ezért nem kell sok belőlük.

4. Lépés:

Öntsük bele egy halloween-es szilikonformába és hagyjuk hűlni pár órát (2-3 óra).

5. Lépés:

Vegyük ki a formából. 24 óra múlva használatra kész!